6 Şubat 2016 Cumartesi

AYETLERİ OLARAK OKUNACAK AYETİKERİMELER***
ALLAH cc RIZASI İÇİN VERİYORUM HASTALARA FAYDASI OLSUN İNŞALLAH1, ZEYTN YAGI2.HİN ODU(UDU HİNDİ ) AKTARLARDA BULUNUR.3.COK AZ ELMA VEYA ÜZÜM(SİRKE, HURMADA OLURSA İYİ OLUR) SİRKESİ4.AZAB VE ŞİFA AYETLERİ SİHİR BOZUCU AYETLERBUNLARIN KARISIMINI 2 AY BEKLETİRSİN!VE HASTALARA BURUNDAN ÇEKTİRİRSİN


NOT:BEN COK ACİL İHTİYACIM OLDUGUNDA HEMEN HAZIRLARDIM VE KULLANRDIM 2 AY BEKLETMEDENDE ÇOK ETKİSİNİ GÖRDÜMÖLÜ GİBİ YATIP NEFES ALAMAZ VE EZİYET GÖRÜRKEN 1 SANİYEDE NORMALE DÖNERDİMALLAHIN İZNİYLE. ELHAMDÜLİLLAH.


DUANIZI BEKLİYORUM


DUAYA TALİP OLAN;ENES TÜRK VE İSMİNİ VERMEYECEĞİM BİR BAYAN HOCAMIZ.


SİPARİŞ DUAM ! YARAB ENES HOCAMIN DUASI KABUL VE MAKBUL OLUNAN KULLARINDAN EYLE.AMİN


Şifa Âyetleri:


Şifa âyetleri,suya okunur veya kağıda yazılır suya konup içilirse hastalıklara şifa olur.


Şifa âyetleri şunlardır: Tevbe 14, Yunus 57, Nahl 69, İsra 82, Şuara 80, Fussilet 44.


İnananlar için dua bir kurtuluştur. İnanlar her zaman, her yerde ve her derde dualarla karşı koymuşlar ve Rabbisinden dilendikleri karşılıkları her zaman almışlardır. Aşağıda Şifa ayetlerini, arapça yazılışlarını ve türkçe anlamlarını(meal) verdik. Umarız bu şifa ayetleri sizlere de faydalı olur.Not: Şifa ayetlerini özellikle arapçalarından okunuş kurallarına uygun olarak öğrenirseniz daha iyi olacaktır.Şif Ayetleri:1. قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَKtilûhum yuazzibhumullhu bi eydîkum ve yuhzihim ve yansurkum aleyhim ve yeşfi sudûre kavmin mu’minîn(mu’minîne).AÇIKLAMA: Mü’minler zümresinin göğüslerini ferahlandırsın. (Tevbe-14)


2. يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَY eyyuhen nsu kad cetkum mev’ızatun min rabbikum ve şifun lim fîs sudûri ve huden ve rahmetun lil mu’minîn(mu’minîne).AÇIKLAMA: Gönüllerde olan dertlere bir şifa Mü’minler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir. (Yunus-57)


3. ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلاً يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَSumme kulî min kullis semerti feslukî subule rabbiki zulul(zululen), yahrucu min butûnih şarbun muhtelifun elvnuhu fîhi şifun lin ns(nsi), inne fî zlike le yeten li kavmin yetefekkerûn(yetefekkerûne).AÇIKLAMA: Onların (arıların) karınlarından renkleri çeşitli şerbet çıkar ki onda insanlar için şifa vardır. İşte bunda da tefekkür edecek bir zümre için elbette ayetler vardır. (Nahl-69)


4. وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًاVe nunezzilu minel kur’ni m huve şifun ve rahmetun lil mu’minîne ve l yezîduz zlimîne ill hasr(hasran).AÇIKLAMA: Biz de Kur’andan peyderpey öylesini indiririz ki mü’minler için o bir şif ve bir rahmettir, zalimlerin ise ancak hasarını artırır.(isra 82)


5. وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِVe iz maridtu fe huve yeşfîn(yeşfîni).AÇIKLAMA: Hastalandığım zaman bana şifa veren O’dur. (Şura-80)


6. وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍVe lev cealnhu kur’nen a’cemiyyen le klû lev l fussilet ytuh(ytuhu), e a’cemiyyun ve arabîy(arabîyyun), kul huve lillezîne menû huden ve şifun, vellezîne l yû’minûne fî znihim vakrun ve hûve aleyhim am(amen), ulike yundevne min meknin baîd(baîdin).AÇIKLAMA: Ve eğer biz onu a’cemî bir Kur’an yapa idik diyecekler idi ki: yetleri tafsıyl edilseydi ya! Araba Acemce mi? de ki: o, iman edenler için hidayet ve şifadır, iman etmiyenlerin ise kulaklarında bir ağırlık vardır ve o onlara karşı körlüktür, onlara uzak bir mekndan haykırılır.(fussilet 44)


AZP AYETLERİ OLARAK OKUYA BİLDİĞİNİZ KADAR FAZLA AYET OKUMANIZIN SİZE ÇOK FAYDASI OLUR FAKAT HERŞEY SİZİN FAYDANIZA!.


GERCİ 70 DEFA SAFFAT SURESİNİN İLK 10 AYETİ YETER Lİ

FAKAT, DAHA COK OKUMA İSTEYEN OLURSA';
YASİN
VAKİA
RAHMAN
ZİLAL SURELERİ
BAKARA ,
ALİ İMRAN ,
EN AM SURELERİ
İÇİNDE OLAN AYETLER VAR DAHA VARDA VAR.
YANİ O BİLDİGİNİZ ŞİFA AYETLERİ VE SİHİR BOZMA AYETLERİ ZATEN AZAB AYETLERİ.
VE "HIFZAMMİN KULLİ ŞEYTANİMMARİD" GİBİ AYETLER AZAB AYETLERİ .
ONLARI YAKAR.

AMA OKUYANIN İMANIN VE İTİKADI MUHİ ELBETAMİN ECMAİNBEN YİNEDE BİKAÇ NOT YAZAYIM


TAMAM


“Eûzü bivechillâhil kerîm ve kelimâtillâhit tâmmatilletiy lâ yucaviz hünne berrün velâ fâcirün min şerri mâ yenzilu mines semâi ve mâ yâ’rücü fiyha ve min şerri mâ zeree fil ardı ve mâyahrücü minha ve min fitenil leyli ven nehari illâ târikan yatruku bihayrin yâ Rahman.”



Sığınırım Kerim olan Allah vechine ve iyi ve kötü kimsenin tecavüz edemeyeceği Onun kelimelerinin tamamına. Semadan inenin ve Semaya uruc edenin şerrinden; Arz'da reyen ve Arzdan çıkanın şerrinden; gecenin ve gündüzün fitnelerinden; hayırla olanı müstesna gece kapıyı çalanın şerrinden, Ya RAHMAN!.


BU DUA ETKİLİ BUNU SUYA OKUSA BURNUNA CEKSE AYNI ETKİ YAPAR AMA BEYNE GİTMELİ



ZATEN UDU HİNDİ VARYA ONU ZEYTİN YAGINA TOZ HALİNE GETRDİKTEN SONRA KOYUP BURNA CEKMEK BİLE YETİYOR FAKAT!
AYET OKUMAYI BEN KENDİM TERCİH ETTİM.
SİRKE DAMALTAMAYIDA-
-Fatiha sures
i-Bakara 1-2-3-4-5 ve 163-164 ve 255-256-257- ve 285-286 –
Al-i İmran – 18-19 ayetten sadece “İNNEDDİNE İNDELLAH-İL İSLAM” kısmı
Al-i İmran 26-27 Al-i İmran 154 –
En’am 17 –
A’raf 54-55-56 –
Tevbe 51 Tevbe 128-129 –
Yunus 107 – Hud 56 –
İbrahim 12 –
İsra 43 – İsra 110-111 –
Mü’minun 116-117-118 –
Ankebut 60 – Rum 17-18 –
Fatir 2 – Yasin 83 –
Saffat 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 – Saffat 180-181-182 –
Feth 27-28-29 –
Rahman 33-34-35-36 –
Hadid 1-2-3-4-5 –
Haşr 21-22-23-24 –
Cin 1-2-3-4-5-6 –
Buruç 20-21-22
İhlas –
Felak – Nas suresi.

BAZILARI BUNLAR SABAH VE İKİNDİDEN SONRA OKUNUCAK BÖYLE YAPILIRSA İNŞAALLAH  COK İ GELİR HASTAYA
41 GÜN DEVAM EDEBİLİRSE KURTULUR Bİ İZNİLLAH


RABBI INNI MESSENIYESSEYTANU BINUSBIN VE AZAB; RABBI EUZU BIKE MIN HEMEZATISSEYATIYNI VE EUZU BIKE RABBI EN YAHDURUN.  VE HIFZAN MIN KULLI SEYTANIN MARID. Sad 41 / Muminuna 97 ve 98 saffat 7.


Bu dua kisinin beyninde cinleri son derece sıkan ve hatta yakan dalgalar yayinlanmasina vesile olur.
Boylece de o kisiye musallat olan CINLER o kisiden uzaklasmak zorunda kalirlar.
UZAKLAŞMAZSA  YANARLAR Bİ İZNİLLAHİ TAALA

***sıkıntıdan kurtulmak için***


İmam Şaşi rh. buyurdularki!


Şafii (rahimehüllâh) diyor ki: "Bir işle karşılaştım. İçimi yaktı. Hem öylesine üzüldüm ki onun derecesini Allah'tan başkası bilmez. Ertesi gece biri rüyamda bana şöyle hitab etti: 'Ey İdrisoğlu Muhammed, şu duayı oku:


Allâhümme innî lâ emlikü li nefsi darran ve lâ nef an ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran ve estetıy'u en ecide illâ mâ a'taytenî ve lâ ettekıy illâ mâ vekaytenî. Allâhüme veffıknî li mâ tühıbbü ve terdâ minel kavli vel ameli fi âfiyeh.


Sabah olunca bunu tekrarladım. Akşama doğru Allah işimi kolaylaştırdı. Sıkıntıdan beni kurtarıp dileğimi verdi. Gafil olmayın. Siz de üzüntüden


DİKKAT:SAYFADAKİ BİLGİLERİ İYİCE OKUMANIZ FAYDANIZADIR.

***BENİDE DUANIZDAN MAHRUM ETMEYİN!

KARDEŞLERİM PAYLAŞMAYIN HAKKIMI HELAL ETMEM DEMİYORUMZİRA  GÜNÜMÜZE KADAR BU İLMİ  BİZLERE ULAŞTIRANLARDA AYNI  ŞEKİLDE  PAYLAŞMAYIN HELAL ETMEM DESEYDİ İLİM BİTERDİ HER HALDE...SİZDEN SADECE RİCAM   BANA DUA EDİNDUA İSTEĞİM ŞU ŞEKİLDE OLURSA  ÇOK MEMNUN OLURUM;YARAB, ENES HOCAMI, DUASI KABUL EDİLEN KULLARINDAN  EYLE .  HER TÜRLÜ CİNNİ VE İNSİ TEHLİKELERDEN KORUSON NEFESTEDE İMAN SELAMETİ NASİP EYLE.
VE EHLİ SÜNNET İNANCINDAN ZERRE KADARDA OLSA AYIRMA DİYE DUANIZI BEKLİYORUM.DÜNYADADA AHİRETTEDE  SEVDİKLERİNDEN VE DOSTLARINDAN AYIRMAAMİİİİNNNECMAİN İNŞAALLAH

unutmayın bana dua ederseniz bu dualar yine sizin sağlığınız için bi iznillah geriğ döner. Allaha cc emanet olun.

1 yorum:

  1. Allah razı olsun bilgilendirdiğiniz içi.Ben udu hindiyi anlamadım.Burnunuza çektiğiniz zaman ne oluyor?

    YanıtlaSil